Over Ons

VIPS TV is een online mediaplatform dat in september 2012 werd opgericht door Brian op de Dijk. Sinds 2015 staan wij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

We bieden op dit platform een gevarieerd aanbod aan content. Zo maken we programma’s (VIPS (Festival), Zóóó en Brian's VIP Vlog), vele reportages (bij premières en evenementen) en films (De Confrontatie, De Confrontatie II & 21 interactieve films voor P.E.T.S, het lesprogramma over pesten voor scholen).

Ons doel is om onze kijkers, gepassioneerde liefhebbers van showbizz, entertainment, muziek en media, op de hoogte te houden van alles omtrent hun favoriete VIP's in de theater-, media-, muziek-, film-, tv-, radio- en online-entertainmentwereld. Zo zie je bij ons bekende namen zoals René van Kooten, O'G3NE, Frans Bauer, Jeroen van der Boom en André van Duin.

Bij VIPS TV werken we samen met een enthousiast team van talenten. Naast Brian, de eigenaar en vast gezicht van VIPS TV als presentator en interviewer, hebben we een groep getalenteerde Junior Reporters; Marlon, Danny, Stacey en Luka. Daarnaast zijn er verschillende cameramensen. Samen zorgen we voor boeiende content.

Per 1 januari 2018 is er een opsplitsing gemaakt. Bij 'VIPS TV' kunt u terecht voor al uw entertainmentgerichte producties. Denk hierbij aan een eigen videoclip, een eindfilm voor groep 8 van de basisschool, een reportage van uw evenement, een showreel/castingvideo of fotoshoot.

Bij 'Brian op de Dijk Mediaproducties' kunt u terecht voor zakelijke producties. Denk hierbij aan een eigen bedrijfsfilm of promotiefilm van uw school, een reportage van uw zakelijke evenement, een sollicitatievideo of een fotoshoot. Voor alle overige video-, film-, foto-, en mediawensen kunt u ons uiteraard ook contacten. We zoeken samen naar een passend eindproduct.

In de samenwerkingen met onze klanten is het ons doel om hen zich VIP te laten voelen. In de afgelopen jaren hebben we in opdracht gewerkt voor o.a. verschillende theaters (Martiniplaza, Kielzog, Van Beresteyn, De Winsinghhof), Bé Schmaal, Univé en Daoud Rahimi Gym. 

We zijn trots op ons 10-jarig jubileum in 2022 en kijken uit naar de toekomst. Zo zijn er vanaf de zomer van 2023 meer filmproducties verschenen, zodat we ons aanbod verder kunnen uitbreiden.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe VIPS TV u kan helpen bij al uw video-, film-, foto- en mediaprojecten. Samen zorgen we voor een mooi eindproduct waarmee u in de spotlights komt te staan.

Enkele Opdrachtgevers