Nieuwsitem

RECENSIE: De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond

Dit is alweer deel 5 van "De Grote Sinterklaasfilm"! Dit keer "De Strijd om Pakjesavond". Het is een echte Sinterklaasfilm, heel voorspelbaar en cliché, maar het blijft toch wel leuk om naar te kijken. Neem bijvoorbeeld de liedjes, de scènes met liedjes erin zouden zomaar een op zichzelf staande videoclip kunnen zijn. Heel cliché, maar stiekem toch ook heel leuk gedaan.

De grote schurk van de film, Robbie Reuzel (Martin van Waardenberg), was een supergrappig en goed gespeeld personage met hele leuke momenten. Ook het verschil tussen de pieten van Sinterklaas was heel leuk om te zien. Mijn persoonlijke favoriet was de "checklist" piet (Tino Transport alias Justin Swagerman), die was heel droog (dat is wel mijn soort humor). De kleinere rollen waren heel goed in de film verwerkt, bijvoorbeeld Stefania als influencer of Carolina van der Plas als boerin (voorspelbaar natuurlijk). 

De film is niet alleen leuk voor kinderen. In de film zitten ook leuke en grappige dingen voor de oudere kijkers. Ideaal dus om heen te gaan met je gezin!

 

Bekijk hier onze reportage bij de première van De Grote Sinterklaasfilm (klik hier)!

Luka