Wat is ?

VIPS TV is een online mediaplatform dat in september 2012 is opgericht door Brian op de Dijk en sinds 2015 officieel ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel.

VIPS TV maakt reportages, programma’s (VIPS Festival, Zóóó) en vlogs (Brian's VIP Vlog), doet fotoshoots en produceert bedrijfs- en promotievideo’s, videoclips en bioscoopfilms (De Confrontatie I & II).

VIPS TV werkt veel met BN’ers (Frans Bauer, André van Duin o.a.) en houdt showbizz, muziek en medialiefhebbers op de hoogte.

Ook laat VIPS TV de klant zich VIP voelen; door in de spotlights te staan, aan het woord te laten voor de camera en uiteraard aan de wensen van de opdracht te voldoen.

Bij VIPS TV kunt u terecht voor bijvoorbeeld een bedrijfspromotiefilm of het vast laten leggen van uw evenement (zoals opening of jubileum). Er is veel mogelijk op multimediagebied. We komen graag met u in contact.

 

Artiesten over

 

 

 

Yentl & de Boer

"VIPS TV laat je op een frisse manier kennis maken met verschillende soorten entertainment

en natuurlijk nieuwe theatermakers zoals wij!"

 

 

 

 

Julius de Vriend

"Ik vond het interview heel leuk en vet dat VIPS TV kwam filmen bij Pluk achter de schermen."

 

 

 

 

 

 

Kira Dekker

"VIPS TV is een fantastisch initiatief van Brian en ik weet zeker dat het alleen maar zal gaan uitgroeien tot iets nog mooiers"

 

 

 

 

 

James Clark

"Ik vind Brian erg gedurfd, creatief en volhoudend.. dat zijn kwaliteiten die hem & VIPS TV nog zeker verder gaan helpen!"

 

 

 

 

 

 

Isha Ferdinandus

"VIPS TV op bezoek voor een interview is gezellig en ongedwongen! In "Zóóó!" krijg je een goede kijk voor en achter de schermen!"

 

 

 

 

 

Kim van Zeben

"Ik vond het elke keer leuk door VIPS TV geïnterviewd te worden en het resultaat was steeds weer vlot en professioneel!"

 

 

 

 

 

CONTACT