See The VIPS, Be A VIP

Bij VIPS TV zie je in onze reportages, vlogs en programma's artiesten, BN'ers en jonge talenten. Wij willen onze klanten ook laten ervaren hoe het is om als VIP behandeld te worden! De wensen van de klant nemen wij serieus en staan bovenaan. Dit kan door onze opdrachtgevers voor de camera te laten staan, maar ook door ze een grote rol te geven in de tot standkoming van het eindproduct. Voor al uw mediaproducties kunt u bij VIPS TV terecht.

 

Onze Diensten

Videoclip

Bent u artiest en wilt u een passende videoclip bij uw nummer?

 

 

Bedrijfsfilm

Een mooie manier om in the picture te staan en (toekomstige) klanten alles over uw bedrijf te laten zien. Leuk voor de website/social media en/of op een tv-scherm in de zaak.

 

School promotiefilm

Een promofilm van de school, met één of twee leerlingen als reporter(s). Leuk voor op de website en social media.

Eindfilm Groep 8

In plaats van de traditionele eindmusical van groep 8, kunt u ook kiezen voor een eindfilm. Samen met de klas een eigen film maken.

Reportage evenement

Een mooie reportage van uw evenement, bedrijfsuitje/borrel, open dag, festival? of een compleet vastgelegde voorstelling?

Sollicitatievideo

Solliciteren met een brief? In 2017 kan het ook met een korte video.

Showreel

Ben je acteur/actrice? Wat is er dan mooier dan jezelf te promoten met een eigen showreel. In een showreel kun je beelden laten zien van eerder werk en/of nieuw opgenomen materiaal toevoegen

Fotoshoot

Zin in een leuke fotoshoot? Denk aan portret-, familie- of castingfoto's! Maar ook New Born en Thema fotoshoots. Of een fotograaf op je feest of bij je concert. Er is veel mogelijk. Wij verkopen ook stockphoto's en video's.

Recensie

Een recensie over uw voorstelling, nummer, boek etc..? Vraag naar de mogelijkheden.

Overig

Voor alle overige video-, film-, foto-, en mediaverzoeken kunt u ook bij ons terecht. We kunnen samen zoeken naar een passend eindproduct.

*Neem contact op voor tarieven en alle mogelijkheden. Alle tarieven zijn exclusief BTW (en reiskosten) en kosten van extra opties.